Restaurace Globus

Úkolem bylo vymyslet řešení provozu a návrh interiéru olomoucké pobočky supermarketu Globus, která nově propojovala prodejní část s restaurací. Restaurace fungují na principu samoobslužných pultů, pomocí kterých se daří výrazně zrychlit výdej jídel a zákazník tak stráví čekáním jen nezbytně nutný čas. Princip šetření času jsme se snažily aplikovat i do návrhu interiéru. U vstupu jsme navrhly dřevěnou konstrukci, která je dobře viditelná z celého obchodu a může sloužit jako orientační a setkávací bod. Přízemí restaurace nabízí několik typů sezení, aby si na své přišel každý zákazník bez rozdílu věku a preferencí. Druhé patro poskytuje více soukromí a je vhodné na schůzky, či posezení u kávy. Lze jej uzavřít a pořádat zde různé akce, školení či prezentace produktů.

Klient

Globus, Boos Plan a. s.

Rok

2017

Design

Kateřina Brůhová, Kristýna Strnad Konečná, Boos Plan a. s.

popup image